Rijschool t10n voor Auto, Motor en Bromfiets rijles

 

Welkom bij rijschool t10n,

Mijn naam is Aad Vliegenthart, rij-instructeur bij rijschool t10n.

Er wordt rijles gegeven voor Auto (categorie B), Motor (categorie A) en Bromfiets (categorie AM). De rijlessen worden gegeven in de Nederlandse taal maar dit kan ook in het Engels en Duits.

U krijgt altijd les van dezelfde rij-instructeur, hierdoor leert de instructeur u goed kennen en krijgt u les op maat. De rijlessen voor motor en brommer worden 1 op 1 gegeven, hierdoor krijgt u net als met de auto lessen de volle 100% aandacht.

Rijschool t10n staat voor kwaliteit en plezier. Er wordt niet alleen opgeleid voor het CBR examen maar vooral voor erna. Zodat u na het examen veilig en zelfverzekerd de weg op gaat.

Het slagings percentage van deze rijschool is goed. U kunt dit vinden op de website van het CBR (http://www.rijschoolgegevens.nl/).

Als je meer informatie wilt over de verschillende rijbewijzen en deze rijschool dan kun je mij bereiken op telefoon nummer 06 41387890 of mailen naar aad@t10n.nl.

Groeten Aad

 

De rijlessen worden gegeven in Rotterdam en omgeving:

Alexanderpolder, Ommoord,¬† Prinsenland, Lage land, Oosterflank, Zevenkamp, Nesselande, Kralingse Veer, ‘s-Gravenland. Terbregge, Hillegersberg, Schiebroek, Molenlaankwartier. Overschie, Kleinpolder, Kethel, Schieveen, Zestienhoven, Landzicht, ¬†Blijdorp, Rubroek, Crooswijk, Kralingen, De Esch, Struisenburg. Stadsdriehoek, Cool, CS-kwartier, Oude Westen, Dijkzigt, Scheepvaartkwartier, Kop van Zuid-Entrepot. Lansingerland, Bergschenhoek, Berkel, Rodenrijs, Bleiswijk. Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel.